New projects coming up!

Ik heb het op het moment druk met allerlei nieuwe projecten en optredens op besloten evenementen. Hou het in de gaten want er komen weer mooie muzikale projecten aan!

DJ Dano + drums

Drums bij techno DJ Dano! DJ Dano is één van de grondleggers van de hardcore. Samen beuken we het dak eraf bij Podium Duycker in Hoofddorp op zaterdag 19 november.

FATS! theatershow

Dit seizoen speel ik met Mr Boogie Woogie in de theaters! We doen daar een Fats Domino show met de grote bezetting van elf man, geweldig! In 1991 mocht ik met mijn band Midnight Express  het voorprogramma verzorgen van deze legendarische artiest. Ik kreeg van de bassist Erving Charles toen een handtekening:handtekening bassist Fats

zondag 18 augustus: All American Day!

ZONDAG 18 AUGUSTUS 2013 13.00 – 19.00
ALL AMERICAN DAY!

Zondag 18 augustus bij café Ruimzicht te Burgerveen: de traditionele All American Day. Ik speel met MR. BOOGIE WOOGIE & THE FIRESWEEP BLUES BAND en er is natuurlijk onvervalste rock & roll met BLOOD SWEAT & KIERS. Iedereen met of zonder een Amerikaans item en een goed humeur is van harte welkom. Kom langs want dit is een dag om niet te missen!

Zie: